Finfin helg!

Det her må da kunne sies å ha vært en helt akseptabel fotballhelg, eller hva? Finfint oppgjør på Intility, Champions League-kvartfinaler og når Solskjærs menn sågar snubler seg videre til semifinale i Europaligaen, er selv regnskapsansvarlig i Arbeidergata fornøyd. Kudos til vår hard core Man.United-gjeng som har vært sjukt lojale i hele sommer. Hadde alle supportergrupperinger vært som dere kunne vi ledd hele veien til banken.

I den sammenheng må jeg også minne om at når man i disse dager booker bord til spesifikke kamper, så skal man hvis ikke noe annet er avtalt være på plass seinest en time før avspark. Det er relativt kjipt å stå i døra og avvise masse potensielle gjester når halvparten av bordene i lokalet er tomme. Så husk at det å reservere plass i det aller helligste er et privilegium som forplikter.

Og mens jeg er i det strenge hjørnet, er det greit å påpeke at ting ikke akkurat ser rosenrødt ut med tanke på smitte i samfunnet. Så når du for n-te gang blir bedt om å ikke stå midt i lokalet med venner fra andre bord og preke om hva du mener om VAR eller holde foredrag om hva du har gjort i sommer, så er ikke det fordi våre ansatte er ondskapsfulle kontrollfriker (selv om de selvsagt er det), men fordi vi etter beste evne prøver å opprettholde smittevern og oppfylle myndighetenes krav til forsvarlig drift.

Og apropos det så har vel de fleste fått med seg at serveringen nå stenger seinest ved midnatt alle dager, noe som betyr at åpningstidene inneværende uke er mandag–lørdag 15.00–00.00, og søndag 16.00–00.00.

Av høydepunkter denne uka bør nevnes CL-kvartfinaler fra onsdag til lørdag, samt nevnte semifinale i EL med Man.Utd. mot foreløpig ukjent motstander søndag 21.00. Vålerenga spiller mot Start mandag 20.30, og der tikker bookingene allerede inn, så planlegg litt fremover hvis du ønsker bord. Oppdatert sendeskjema finner du alltid på bohemen.no.

Ukas rose går til en av Bohemens grupperinger, den noe høyrøsta gjengen som kaller seg «Piker». En flott bukett av gledesspredere og levekvinner i sin beste alder, som elsker fotball og aldri spytter i glasset, og som har skjønt nytten av å holde ansatte og hovmester med champagne i disse tider. Ikke rart de alltid får det beste bordet. En berikelse for sjappa, både kulturelt og monetært!

Allmennquiz
24. mai
18:00
Ingen arrangement funnet!