Aktiv idrett

På grunn av omstendighetene har det vært lite dart på Bohemen det siste året. Heldigvis ble det noen runder i høst, og går det som vi håper, kan vi starte vår berømte dartserie, WorldDartSeries, om ikke så altfor lenge.

WDS-turneringen går stort sett året rundt og fungerer slik at alle deltakere må kaste fem tellende runder i høgger’n hver uke. Spillerne er delt inn i fem divisjoner. Etter hver femte uke rykker de beste opp, og de dårligste må ta den tunge veien ned.

Det er ikke nødvendig å melde seg på, og de tellende rundene kan kastes når som helst, men man må melde fra på forhånd om man kaster tellende runde. Det er mulig å bli med i vår laveste divisjon (Dynga) når som helst, men skal man ha håp om opprykk, er det selvsagt lurt å henge seg på fra starten av en ny serierunde.

Er du helt fersk, kan det lønne seg å møte opp til mandagsdart som stort sett foregår hver eneste mandag fra åpning og utover ettermiddagen/kvelden. I tillegg er det mulig å kaste dart de aller fleste dager, så lenge det ikke går noen store fotballkamper samtidig. Vi har også enkeltstående dartkonkurranser spredd utover hele året. De foregår i løpet av én kveld. Disse er imidlertid med få unntak forbeholdt deltakerne i WDS. Første skritt til å bli et fullverdig medlem av det meget hyggelige og inkluderende dartmiljøet på Bohemen, er med andre ord å bli med i serien.

Korona
17. mai
Korona
18. mai
Korona
19. mai
Korona
20. mai
Korona
21. mai
Korona
22. mai
Korona
23. mai
Korona
24. mai
Korona
25. mai
Korona
26. mai
Ingen arrangement funnet!