Nyt sensommeren!

Det ble noen spenstige resultater i Champions League denne helga, og i Europaligaen røyk de røde djevlene ut etter sjokkerende sjansesløsing. Kjipt å ikke få dem til finalen kommende fredag, men det betyr samtidig at det blir fredagsquiz denne uka også.

Eliteserien ruller videre og er foreløpig ganske så underholdende. Vi registrerer blant annet at Brann tross et så åpenbart desperat trekk som å ansette en trønder som trener ikke evnet å stå imot storlaget Mjøndalen, og at den gule fare fra Bodø fortsetter å herje land og strand. Og det beste av alt er jo at runden ennå ikke er over.

I kveld skal nemlig Oslos Stolthet vise om de har tenkt å slåss om medaljer i år. Ja takk, sier vi. Er faen ikke mye annet å glede seg over for tiden. Vi har fortsatt noen ledige bord til i kveld, hvis noen er klar for å runde av helga med litt mandagsrall.

Åpningstidene er fortsatt 15.00 til midnatt mandag–lørdag, og 16.00 til midnatt på søndag. Og vi fyller på med Champions League-semifinaler tirsdag og onsdag, full eliteserierunde lørdag (inkluder Vålerenga-Sandefjord 18.00), samt Champions League-finale på søndag kveld.

Takk til alle som har lagt igjen feriepengene i Arbeidergata i sommer. Og til dere ferie-paver der ute som vi ikke har sett så mye til og som nå skal starte på hverdagen igjen: Husk at gode vaner må vedlikeholdes, og det er nå fremover vi skal kjempe for å holde skuta på rett kjøl i det som mer og mer fortoner seg som en fordømt lang seilas med mange skjær i sjøen og kraftig motvind.

Det metaforenes mester her prøver å si er at vi trenger vi trenger en aktiv og tørst kundemasse i tiden som kommer. Og det har vi jo, heldigvis.

Nyt sensommeren og ta vare på hverandre!

2. Bundesliga
21. apr
13:30
Eliteserien
27. apr
18:00
OBOS-ligaen
28. apr
14:30
Ingen arrangement funnet!
Last Flere