Tøffe dager i vente

Er det et høstlig drag vi kjenner i lufta? I så fall er det forbanna unødvendig tidlig. Føler vi fortjener en litt utvida sommer etter alt det vi har vært gjennom de siste månedene. Men det er vel bare å krumme nakken og glede seg over de små, men akk så viktige ting i livet, som at Enga for en gang skyld fortsatt henger med i Eliteseriens øverste tredjedel i slutten av august, at damelaget cruiser i teten av Toppserien og at moderskipet i Arbeidergata har klart seg gjennom noen harde måneder uten å blø helt i hjel.

Vi har fortsatt en tøff tid foran oss, og det kommer vel antageligvis ikke som noen overraskelse at det snart kommer en liten covid-19-justering av prisene, all den tid vi ikke kan fylle sjappa skikkelig på de store fotballdagene vi vanligvis lever av. Heldigvis har vi i alle år etterstrebet fornuftige og supportervennlige priser snarere enn store utbytter, så vi har litt å gå på. Og vi vil nok også i fremtiden se bra ut i enhver relevant prissammenlikning.

Dagarbeideren vår, KjellG, er tilbake fra ferie, rusa på frisk luft og full av overskudd og livskraft. Så fra og med denne uka åpner vi igjen 14.00 alle hverdager. Tiden er altså inne for alle dagdrivere, døgenikter, hedonister, bohemer og andre hedersfolk til igjen å møtes til ettermiddagshygge i HQ.

Mens vi venter på at de store ligaene skal starte opp igjen om et par uker, fyller vi dagene med quiz, Eliteserie og Toppserie, samt diverse kvalikkamper til europacupene. I tillegg skal vi gjennom en landslagspause med Nations League snart, men det kommer jeg tilbake til.

Full kampoversikt finner dere som alltid på bohemen.no, der det innen kort tid også vil klekkes en flunkende ny nettside, som etter at vi endelig er overbevist om at smarttelefonen har kommet for å bli også vil være lesbar på den. Ta kontakt hvis dere savner kamper på programmet, og send melding her på FB eller e-post til stephan@bohemen.no hvis du vil booke bord/plass.

På fredag fyller som vanlig de faste quizlagene opp sjappa, men på lørdag er det fortsatt noen få bord igjen til Haugesund-Enga, med avspark 18.00. Alle andre dager denne uka er det egentlig bare å møte opp, kverke resten av feriespenna, klage på verdens forjævlighet og hjelpe oss med å holde hjulene i gang.

PS. Vi åpner nå for litt dartkasting på rolige dager der det er godt med plass i lokalet. Forutsetningen er at det foregår under kontrollerte former og på ansvarlige bararbeiders premisser. Så forhør dere i baren hvis dere er en gjeng som vil kaste litt pil. Dartserien starter tross alt opp igjen om et par uker, så formen må jo spisses …

OBOS-ligaen
28. mai
19:00
Ingen arrangement funnet!