Et lite intermesso

Husker dere Nations League, godtfolk? Mens vi venter på seriestart i PL og andre store ligaer, blir nemlig denne uka et intermesso i form av oppstart av den neste VM-kvaliken. Og hvis noen nå klør seg i huet og ikke får dette helt til å gå i hop så er ikke det så rart. På grunn av omstendighetene starter man nå på ny runde Nations League allerede før kvaliken til EM (som nå etter planen skal spilles neste sommer) er ferdig.

I EM-kvaliken skal vi ut i play-off mot Serbia om en måneds tid (8/10), men nå starter altså Nations League til VM-kvaliken, der vi skal møte Østerrike, Nord-Irland og Romania. Og som dere kanskje husker så er innføringen av NL-formatet noe av det lurere åndshøvdingene i UEFA har kommet opp med de siste årene, siden det innebærer gruppespill mellom lag på samme nivå og toppkamper på løpende bånd.

Og dette, mine damer og herrer, gir oss en ganske så snerten liste med kvalikkamper denne uka. Fullstendig liste er som alltid på bohemen.no, men det skader ikke å nevne høydepunkter som Tyskland–Spania 20.45 på torsdag, Norge–Østerrike 20.45 på fredag (fullt hus), Island–England 18.00, Sverige–Frankrike og Danmark-Belgia 20.45 på lørdag, Sveits–Tyskland 20.45 på søndag og Nord-Irland–Norge og Nederland–Italia 20.45 på mandag.  Vi har jo etter hvert et ikke så ueffent landslag som det må være lov å håpe at skal løfte oss ut av den 20 år lange mørketiden i landslagsfotballen.

Ellers tar vi stadig små skritt i retning av å normalisere driften, og førstkommende mandag starter vi opp igjen World Dart Serien, sannsynligvis den gjeveste dart-serien i galaksen. Planleggingen av den logistiske floken som oppstarten av de store ligaene innebærer er godt i gang, og det sier seg nærmest selv at det blir knallhard prioritering av hvilke kamper som skal vises når man har begrenset med plasser.

Informasjon kommer, men vi vil selvsagt begunstige våre samarbeidsklubber og de som har holdt oss flytende gjennom sommeren. Kampprogrammene vil i utgangspunktet bestå av de kampene vi veit det kommer folk på, og som vi får inn bordbestillinger til. Så her gjelder det å være tidlig ute og bestille bord, etterspørre kamper du vil se, og rett og slett kanskje planlegge litt lenger fremover enn man trengte tidligere.

Vi snubler videre gjennom denne surrealistiske tiden vi er i, men med deres gode støtte har vi godt håp om at vi en vakker dag igjen kan stå som sild i tønne på puben, kjenne eimen av uvaskede fotballdrakter, henge i bardisken og kline med halve lokalet når målene renner inn.

Allmennquiz
24. mai
18:00
Ingen arrangement funnet!