Pilene flyr igjen

Nord-irene var åpenbart ikke forberedt på vikingtoktet de ble rammet av i går, ca. 1000 år etter at den slags plyndring ble umoderne. Men de står igjen med kraftig bakoversveis etter det brutale overfallet, og vi på vår side har fått igjen troen på at landslaget vårt snart kan gi oss en etterlengtet deltagelse i et større mesterskap igjen. Så hold av 8. oktober, da møter vi Serbia til semifinale i play-off til neste års EM.

Minner om at vi fortsatt har et par rimelig friske Nations League-oppgjør igjen før denne runden med landskamper er ferdig. Mulighetene for tirsdagspils blir ikke mindre forlokkende av at vi smeller til med både Danmark–England OG Sverige–Portugal 20.45 i kveld.

Ellers da? Vel, det mest gledelige denne uka er kanskje at vår sagnomsuste dartserie WDS er i gang igjen. Hvis du vil være med fra start bør du tørke støvet av pilene og ta deg en tur i løpet av uka. Og siden vi har et par dager med fotballfri foran oss (onsdag og torsdag), har man strengt tatt ingen unnskyldning for ikke å bli med på dette nydelige dartfellesskapet.

Fredag blir det som vanlig quiz, men der er det dessverre knapt nok plass til alle de faste lagene som har fulgt oss i årevis. Men på lørdag braker det løs med PL igjen, med et naturlig høydepunkt i kampen mellom scouserne og Yorkshires stolthet, som endelig er tilbake fra skyggenes dal, etter å ha pløyd rundt i Championship omtrent siden Bohemen åpnet for 20 år siden.  Avspark 18.30, fortsatt noen ledige plasser.

Søndag skal både Spurs og Enga i aksjon (Ørnen har landet!), så blir nok folksomt det også. Dette innebærer også at vi igjen åpner tidligere i helgene. Lørdag 13.00 og søndag 14.00, blir hovedregelen fremover, men det kan komme små justeringer fra uke til uke, etter hvilke kamper vi har på tablået. Bordbestilling gjør du enklest ved å sende melding her på FB, e-post til stephan@bohemen.no, eller hvis det gjelder inneværende dag, kan du også ringe ned etter åpning 14.00 (22416266).

Mye deprimerende faenskap som foregår i verden i dette året som ble borte, og 9 av 10 fastleger anbefaler sosialt samvær, virkelighetsflukt og medisinering mot tungsinnet. Tilfeldigvis akkurat de samme tre elementene vi tilbyr i Arbeidergata. Snakkes!

Fotball-EM
14. jul
21:00
Eliteserien
19. jul
19:00
Eliteserien
21. jul
19:15
Ingen arrangement funnet!