Ørnen har landet

Ørnen har landet, og måten Brann ble tildelt en akkurat passe dose med fik og sendt hulkende tilbake til Vestlandet på tilsier at Enga endelig har større ambisjoner enn å havne på øvre halvdel av tabellen. Dette medførte også et voldsomt bestillingsrush på plasser til kommende lørdags oppgjør mot Molde (for øvrig fullbooket). I den forbindelse har jeg registrert et visst forbedringspotensial med tanke på kommunikasjonen oss imellom. La meg eksemplifisere med en typisk lørdag, med åpning 13.00, og kamper som starter 13.30, 15.30, 16.00, 18.00, 18.30, 20.45 og 21.00. Da er det ikke umiddelbart helt enkelt å svare på en melding på Facebook som lyder: «Hei, har du ledig bord i morgen?», på en måte som ikke krever ytterligere meldinger frem og tilbake. Så her kommer en liten liste over punkter som bør være med når du sender en slik forespørsel:

Hvilke(n) kamp(er) er du interessert i å se?

Når tenkte du å dukke opp?

Hvor mange plasser trenger du?

Sjokkerende få henvendelser inneholder all denne relativt vesentlige informasjonen, og får vi det på plass er vi et skritt nærmere å forhindre at hver eneste av de ca. 100 henvendelsene jeg får hver uke utarter i endeløse tråder der vi må bruke masse tid på å tvinge informasjon ut av folk.

Og en annen ting også. Jeg er smertelig klar over at Bohemen ikke er Maaemo, men hvis du har bestilt et bord og du av en eller annen helt legitim grunn ser at du blir forhindret fra å møte opp, så forventes det at du faktisk melder fra og avbestiller. Det samme gjelder hvis det blir endringer på antallet dere blir. Jeg skulle mene at dette faller innafor en allmenn oppfatning av grunnleggende dannelse. En ting er at du frarøver oss muligheten til å fylle disse høyst tiltrengte plassene, men i tillegg er det relativt respektløst overfor alle dem som får beskjed om at vi ikke har plass fordi (vi tror) vi er fullbooket. Håper ikke dette ble altfor surmaget, men til mitt forsvar vil jeg si at dette er et langt mildere andreutkast av den versjonen jeg skrev i affekt på søndag. Der var det eder og galle, og en tung eim av svovel. Heldigvis kom jeg på at det er 2020, og at alle ikke responderer like bra på kjeft. Og det siste jeg vil er å skape traumer og senskader i sarte sinn.  Men til dere det gjelder: You’re on notice! Og til informasjon så opererer jeg med svarteliste …

Ellers så ligner inneværende uke mye på forrige, med ymse fotballkamper for spesielt interesserte på tirsdag, onsdag og torsdag, fredagsquiz, en superkram lørdag der det allerede altså er fullbooket, og en tung PL-søndag der vi åpner allerede 12.30 og går hardt ut med Southampton-Spurs 13.00, fortsetter med toppkampen mellom to av favorittene til ligagullet i Chelsea-Liverpool 17.00, og topper det hele med seriestart i Serie A og Juventus-Sampdoria 20.45. Og siden jeg tilsynelatende ikke lenger evner å få ut disse oppdateringene før på tirsdag, så bør også mandagen nevnes. Klassisk mandagsdart fra 14.00, serieåpning i 2.Bundesliga med Bochum-St.Pauli 20.30 og Wolves-Man.City 21.15. Bohemens IT-avdeling er i høy beredskap døgnet rundt og sitter klar til å behandle forespørsler om bordreservasjoner. Og husk det vi snakket om i begynnelsen her, da.

Allmennquiz
24. mai
18:00
Ingen arrangement funnet!