Landskamper

Er det rart man elsker fotball? Selv om det er smått irriterende at akkurat samme dagen som favorittlaget i England gjennomfører en prikkfri kamp og spiller ut Leicester på bortebane, så skal plutselig alle andre resultater overskygge dette. Men av mangel på stemning på tribuner og med alt annet som skjer i mørketida på denne skakkjørte planeten, er det utvilsomt storveis at Premier League viser seg fra sin mest uberegnelige side om dagen.

I Norge har Glimt for lengst avgjort serien, men hele fem lag kjemper om sølvet, og sjokk over alle sjokk, Oslo Stolthet er med der oppe. Etter det jeg kan skjønne er det første gang på ca. 10 år at vi ikke har pakket sammen alle ambisjoner og tvert imot fortsatt har muligheter til europacupspill når vi skriver oktober.  Bra saker!

Men nok snikksnakk. Selv om vi er inne i de sedvanlige døsige dagene før en ny runde med landskamper så skjer det ting i Arbeidergata. Allerede i morgen er det klart for høstens luneste evenement, i form av sportsquiz med KjellG, en nestor når det kommer til kappleik i sportskunnskap. Jeg tør ikke engang tenke på hva han har pønsket ut av faenskap på sine utallige fisketurer i sommer. Men det trenger vi ikke spekulere i her, for dette kan man jo oppleve live fra litt over 18.00 i morgen. Vi har fortsatt ledige bord, så send gjerne en melding her, eller ring ned på 22 41 62 66 i åpningstiden for reservasjon. Eller bare møt opp.

Og på torsdag er det klart for den mest interessante landskampen på snart 20 år når vi møter Serbia til EM-playoff. Og her bør muligens stamgjestene få ut fingeren, for denne kampen er ALLE interessert i, og vårt begrensede antall plasser går unna som AR-15-rifler på en våpenmesse i Arizona. Her nytter det ikke å komme subbende en halvtime før avspark, som for øvrig er 20.45.  Oppdatering: Totalt fullbooket til Norge–Serbia på torsdag.

Resten av uka er krydra med plenty fine oppgjør i Nations League, blant annet Norge mot Romania på søndag 18.00. Alltid oppdatert oversikt får du som alltid på Bohemen.no. På fredag blir det som vanlig quiz, og både lørdag og søndag åpner vi 14.00.

Hold dere friske, og trenger dere pause fra gråværet er det alltid høytrykk og oppholdsvær i Arbeidergata.

Fotball-EM
14. jul
21:00
Eliteserien
19. jul
19:00
Eliteserien
21. jul
19:15
Ingen arrangement funnet!