Sent, men godt

Skammelig dårlig med oppdateringer denne uka, men skylder på ekstraordinære driftstekniske utfordringer som hører denne tiden til. Vi planlegger litt fra dag til dag nå, så ikke alltid lett å ha det store overblikket mange dager fremover.

Uansett kan jeg melde at vi åpner ca. 12.55 i dag, slik at den stadig optimistiske skaren med Fulham-entusiaster rekker å benke seg til avspark i Sheffield Utd.–Fulham 13.00. Deretter blir det noen timer lazy Sunday, frem til de mest utålmodige av våre trofaste Yiddos kommer rekende.

Det blir mulig å fylle ettermiddagen med gullkamp i Toppserien med Vålerenga-RBK med avspark 16.00, før det klassiske derbyet Spurs–West Ham 17.30, som ikke alle av oss nødvendigvis gleder seg til. Jeg kan også opplyse om at det akkurat nå fortsatt er noen få bord ledige til Sandefjord–Enga (20.30), så her er det ennå muligheter hvis helgas krutt ikke allerede er brent. Send melding her på FB/Messenger eller ring ned på sjappa (22416266) etter 13.00.

Og hvis ytre omstendigheter ikke stikker kjepper i hjulene, har vi en rimelig snasen fotballuke foran oss. Champions League tirsdag og onsdag, Europaliga på torsdag, full pinne i Premier League og El Classico på lørdag, og på søndag venter nye Enga-kamp mot Kristiansund 18.00.

Så ta en tur inn på bohemen.no og sjekk ut kampprogrammet, og husk at selv om vi setter opp de kampene vi av erfaring veit det er mest interesse for, så er det til syvende og sist dere som reserverer bord som bestemmer hva vi skal vise. Så her nytter det ikke å tvinne tommeltotter i det uendelige og så bli overrasket over at vi ikke har plass. Vi har måttet skrelle vekk enda noen sitteplasser for å oppfylle avstandskrav, så det anbefales på det sterkeste å planlegge litt fremover. I disse mørke tider er jo moderskipet i Arbeidergata ubestridelig det beste stedet å oppholde seg.

God søndag!

OBOS-ligaen
26. mai
14:30
Ingen arrangement funnet!
Last Flere