Korona-kødd

Det er harde tider, og jeg håper dere alle mestrer denne kjipe situasjonen som vi alle i forskjellig grad er rammet av. Jeg har relativt mye på hjertet vedrørende hvordan min egen bransje blir behandlet av myndighetene, men samtidig priser jeg meg lykkelig for at vi i det minste stort sett har ledere i dette landet som prøver å gjøre det riktige, forholder seg til vitenskapelige fakta og innser at det viktigste akkurat nå er at helsevesenet vårt fungerer, at sykepleiere og leger har levelige arbeidsforhold og at vi ikke ofrer våre gamle på Mammons alter. Det er nok av grelle eksempler på det motsatte for tiden.

Vi er uansett innstilt på å holde driften i gang i Arbeidergata, og være en trygg oase for rekreasjon, sosialisering og frekke tofots-finter. I den forbindelse har vi noen nye retningslinjer å forholde oss til fra og med torsdag denne uka. I tillegg til at vi går ytterligere ned på antall plasser, er den viktigste endringen at man nå alltid må ha på seg munnbind når man ikke sitter på plassen sin. Det vil si at munnbindet skal være på når du går inn døra på Bohemen, når du handler og når du skal på toalettet. Vi har heller ikke lov til å slippe inn nye gjester etter 22.00, noe som ikke burde være noe stort problem da de fleste av våre stamgjester har leggetid før Kveldsnytt.

Rent instinktivt er jo dette en jævla nedtur, men er det det som skal til for at vi skal kunne fortsette å holde åpent, vel, so be it. Det blir selvsagt mulig å kjøpe munnbind til kostpris ved ankomst hos oss. Fordi vi er avhengige av både myndigheters velvilje og våre gjesters følelse av trygghet, kommer vi til å være strenge fremover. Det er ikke vi som har laget reglene og det er ikke særlig festlig å jobbe hele dagen i munnbind heller. La oss derfor droppe surmulingen, krumme nakken og være enige om at vi skal komme ut i andre enden av dette med både skinnet og selvrespekten i behold. Hvis man er ekstremt lettkrenket, mener covid-19 er en konspirasjon, eller at påbud om munnbind under toalettbesøket er et brudd på fundamentale menneskerettigheter, bør man kanskje vente en stund med å dra på pub.  Vi prøver bare å overleve økonomisk og samtidig holde liv i vårt etter hvert delvis voksne klientell.

Ellers kan jeg jo nevne at det naturlig nok er mange som er skeptiske til å gå ut blant folk for tiden, så bortsett fra fredager og lørdager det er stort sett meget god plass hos oss for tiden. Så vil du oppleve for eksempel Champions League-kveld i Arbeidergata under langt roligere forhold enn det som normalt ville vært vanlig, er det bare å komme innom. Og vil du være sikker på plass/bord, sender du melding med forespørsel på FB. Og jeg gjentar (igjen) at det i disse dager er relativt interessant å få opplyst hvor mange dere er, hvilke kamper dere er interessert i, når dere har tenkt å komme og hvor lenge dere vil ha plassene. Skulle være elementært.

Hang in there!

OBOS-ligaen
26. mai
14:30
Ingen arrangement funnet!
Last Flere