Godt nyttår!

Det slo meg plutselig at det kanskje var på høy tid å riste av seg Covid19-apatien, komme seg ut av juletåka, og gi et livstegn fra moderskipet i Arbeidergata. Og selv om det skal innrømmes at dager og datoer har blitt relativt ubetydelige faktorer i denne trøstesløse perioden, registrerer jeg at vi tilsynelatende har tippet over i 2021. Så, godt nyttår til alle venner av Bohemen! Vi overlevde 2020, og med krummet nakke, utemmet pågangsmot og naiv optimisme forbereder vi oss på igjen å åpne døra til fotballens tempel ved første anledning. Jeg skulle ønske jeg hadde en dato til dere nå, og min tolkning av smittetallene forteller meg at det ikke skjer på noen uker ennå. Men jeg aner et lys i tunnelen, og så får tiden vise om det er vårsola som speiler seg i en duggfrisk pils eller et motgående tog vi skimter i det fjerne.

Som de fleste andre i bransjen har vi dårlig likviditet og kreditorer som skraper på døra, men forutseende eiere som ikke tok ut utbytte etter det gode fjoråret gjør at vi har hatt reserver å tære på. Og om en måneds tid renner det forhåpentligvis inn litt støttekroner fra staten også, så alt tyder på at vi kjører på full gass i det øyeblikket vi får grønt lys til å åpne igjen.

Jeg foreslår dermed at dere får unnagjort de hvite dagene dere eventuelt har ambisjoner om nå, mens dere kan, og med stoisk ro og en buddhistisk munks tålmodighet overvinner alt tungsinn og samtidig gir skjebnen en feit langfinger og klar beskjed om at vi ikke lar oss knekke så lett. Som fugl Føniks skal vår oase for dyrking av toppidrett, åndelig og kroppslig beruselse, eleverte samtaler og livslange vennskap igjen gjenoppstå i sin gamle prakt.

Og med denne (over)dosen patos kan dere igjen gjenoppta studiene av Foodora-meny og Netflix-app, i visshet om at alt tilsynelatende er under kontroll hos oss. Staben er i intensiv egentrening i skjenking og studier av alkoholens gåter, og fra mandag er vi i høyeste beredskap til dagen vi alle venter på. Og skulle savnet bli for stort kan dere alltids ta en titt på vår nyutviklede hjemmeside på bohemen.no. Vår kjære 98-modell av denne kunne ikke lenger oppfylle krav til en moderne hjemmeside, og var heller ikke tilpasset bruk på mobiltelefon. Gi oss gjerne tilbakemelding på hva dere synes, om det er noe dere savner, eller om dere oppdager bugs eller andre feil. Den er fortsatt under utvikling, og det er naturlig nok ingen vits i å prøve å bestille bord o.l. foreløpig, men i fremtiden håper vi å kunne kanalisere mer av kommunikasjonen med gjestene gjennom den.

Å leve er å lide, folkens, men vi har bedre dager foran oss.

Ukas lydspor: Raga Rockers «Lysere tider».

Allmennquiz
24. mai
18:00
Ingen arrangement funnet!