Splitte mine bramseil!

Vi har en åpningsdato!

I disse apokalyptiske tider er det lett å bli kynisk og desillusjonert, men nå har altså byens sjef, Raymond, erklært at onsdag 26/5 skjer Oslos gjenoppstandelse. Jeg sender herved ut bud til fjernt og nært om at de herligste drikker igjen skal flomme fra våre kilder. Til alle sofagriser, tøffelhelter og riddere av chaiselongen der ute: Tiden har endelig kommet! Børst av dere støvet, få på danseskoene og avlys alle andre avtaler! Fra og med neste onsdag 14.00 slår vi opp døra, og en supermotivert, dog understimulert og lutfattig stab er klar til å oppfylle alle deres ønsker i Arbeidergatas lille gledeshus. Det blir finale i Europaliga på onsdag, eliteserierunde torsdag (27/5) og søndag (30/5), quiz på fredag og Champions League-finale på lørdag. (OBS! skjenkestopp 22.00 innebærer at all alkohol må konsumeres før 22.30, altså blir ca. de siste 20 minuttene av finalene onsdag og lørdag uten. Man får heller starte tidligere og se det positive i at man rekker kjerka på søndagen.)

Men dette må selvsagt skje under kontrollerte former, så ikke kast munnbind, BH og alle hemninger over bord helt ennå. Regler og retningslinjer blir omtrent som før vi stengte, med avstandskrav, bruk av munnbind når du ikke kan holde 1 meter avstand til andre gjester, prøysisk disiplin på serveringen og skjenkestopp 22.00.

Vi ny-lanserer samtidig bohemens nye hjemmeside (bohemen.no) der du alltid finner oppdatert sendeskjema og der det er mulig å forhåndsbestille bord. Når det gjelder fredagsquiz har vi foreløpig kun plass til de mest trofaste lagene som har fulgt oss i årevis, og de kommuniserer som vanlig med quiz-generalissimo Grønningen på forumet.

Siden mutantene som kom på nyåret sørget for å holde oss stengt gjennom hele høysesongen med innspurt i Europas fotballigaer og cuper vil det stort sett fremover være godt med plass hos oss, altså med unntak av quiz-fredager og Enga-kamper. Vi vil gjerne at alle forespørsler om reservasjon fremover kanaliseres gjennom den nye hjemmesiden og bestillingsskjemaet der, men stort sett er det altså bare å komme på døra, og jeg kan nærmest garantere at dere får plass. Er dere en større gjeng som for eksempel vil se hockey-VM eller EM i fotball (start 10/6), kan det imidlertid være lurt å bestille på forhånd.

Så for å oppsummere: forhåndsreservasjoner foregår via skjema på bohemen.no, mens forespørsler om plass samme dag gjøres på telefon 22 41 62 66 fra åpning hver dag.

Det skal bli stas å se dere igjen, med veltrente kropper, alskens artige hårsveiser og indre organer som skriker etter nye utfordringer. På høy tid å igjen samles i vår lille, trygge boble med stor B.

Fotball-EM
24. jun
21:00
Ingen arrangement funnet!