Første 5 unnagjort med glans

Da har vi kommet velberget gjennom de første dagene av nyåpningen. Og etter å ha klødd oss i huet en stund har vi klart å grave frem passord til både pc-er, kasse, varebestilling på nett og en mengde annen informasjon som er rimelig essensiell for å drive sjappa, men akk så lett for den geriatriske ledelsen å miste grepet på i løpet av et halvt års stenging. Og om VI ikke akkurat er sylhvasse i topplokket, er i hvert fall verdens beste pubgjester 100% på ballen, og har sørget for penger i kassa, fenomenal oppfølging av strenge smittevernskrav og generelt upåklagelig oppførsel de første fem dagene etter åpningen. Satan, for en flott gjeng!

Nedsiden er selvfølgelig at med en tredjedel av plassene til rådighet er det begrenset hvor mye feriepenger vi får loppa dere for, selv på en Champions League-finale. Og selv om responsen på åpningen har vært strålende, med fullt hus onsdag-søndag i uka som var, har vi med dagens restriksjoner på antall gjester bare hatt plass til liten andel av dem som har ønsket å se fotball og/eller drikke byens beste øl i Arbeidergata.

Nå står vi foran en landslagspause med lite TV-sport som trekker de store mengdene, så jeg håper dere alle vurderer å legge en ekstra tur innom de neste ukene frem til EM begynner, og vi igjen har et program å slå i bordet med. På den måten kan dere hjelpe oss gjennom de første tøffe ukene. For det kommer antageligvis ikke som noe sjokk at våre myndigheter ikke akkurat er a jour med lovede støttepenger. All ølen som ble tømt ut i vinter har ennå ikke blitt kompensert, selv om vedtaket om dette ble gjort for mange måneder siden.

Men nå skal vi ikke klage, og heller satse på at vi ser flest mulig av dere i tiden som kommer. Fordelen med den litt stille perioden vi står foran er at det bortsett fra på fredagsquizen garantert er godt med plass til alle. Så det er på ingen måte nødvendig å bestille bord/plass på forhånd. Og selv om det er stille dager så viser vi selvsagt det som er av interesse fra Hockey-VM, treningskamper i fotball eller French Open, som for de uinnvidde ikke er strippernavnet til Kjell G, men til gjengjeld en tradisjonsrik turnering der man klasker ball med racket i hvitt antrekk på rød grus, og der vi utrolig nok har en toppseedet nordmann med. (Han leder i skrivende stund 2-1 i sett i sin første kamp.) Kvartfinalene i hockey-vm legges ut på sendeskjemaet så snart de er klare i morgen kveld.

Ses på B!

OBOS-ligaen
26. mai
14:30
Ingen arrangement funnet!
Last Flere