EM nærmer seg

Da er de første 12 dagene etter gjenåpningen fullført, med fullt hus de 5 første dagene, etterfulgt av en uke med anti-pubvær og få fristelser på sendeskjemaet. Helt forståelig at folk har bedre ting å gjøre da. Men nå begynner man vel å bli lei av finvær og varme? Vi har førsteklasses AC, så det garanteres kald øl og stiff nipple-effekt i Arbeidergata hele sommeren. I tillegg er nå sendeskjemaet på bohemen.no oppdatert med de to de to første gruppespillrundene i EM, som starter fredag. Så her er det bare å plukke seg ut noen fine fotballdager og sende av gårde en bookingforespørsel eller fem. Foreløpig godt med plass, bortsett fra de dagene der Vålerenga spiller samtidig. Og til de av dere som synes det er pes å måtte reservere plass på forhånd, er det stort sett bare å komme. I hvert fall på dagtid, eller hvis man kommer alene og ikke nødvendigvis trenger bordplass til en hel bande.

Vi setter ellers vår lit til kong Raymonds vurderingsevne, slik at vi i løpet av uka får beskjed om at vi kan skjenke godsaker litt lenger utover kvelden. I hvert fall til 21.00-kampene fra EM er ferdige. Litt for kjipt å rive ølen ut av hånda på folk 20 minutter før kampslutt.

Snakkes på B.

Fotball-EM
20. jun
15:00
Ingen arrangement funnet!