Sommerlykke

Noe av det sureste vi opplever i disse dager er å måtte avvise hundrevis av potensielle gjester på store fotballdager, når vi endelig kunne tjent litt spenn igjen. Men så lenge det kreves sitteplass og den hersens 1-meteren er gjeldende religion, må vi bare bite tenna sammen og skue mot bedre tider. Ingen som tjener noe på at man sitter og plasker i hver sin lille begredelighetskulp, så vi planlegger med friskt mot for en mer løssluppen høst i Arbeidergata 2.

Alt ekstraarbeid forbundet med dagens drift gjør at jeg (heldigvis, vil noen si) ikke har hatt tid og overskudd til mine ukentlige fabuleringer. Men her kommer i det minste litt info.

Det blir quiz hver fredag fremover, minus fredag 13/8, da det er seriestart i Premier League, samt høyinteressant Hamburg-derby. Våre faste lag har førsterett til vårt begrensede antall bord, men ettersom det er ferietid, og noen av våre stamgjester av erfaring forviller seg på hytta, til Vestlandet, eller andre enda rarere steder, er det fullt mulig å sende inn en forespørsel om bord. Vi opererer med venteliste, og fyller på etter hvert som faste lag melder avbud.

Åpningstidene vil variere fra uke til uke i sommer, etter hva vi har av kamper på programmet. På vår eminente nye hjemmeside bohemen.no, blir inneværende ukes åpningstider oppdatert hver mandag formiddag. Så de tidene kan du stole 100% på. Denne uka er det 14.00 til midnatt som gjelder alle dager, bortsett fra på søndag, da vi kliner til med en oppvarming til Enga-LSK, og åpner allerede 12.00. Foreløpig opprettholder vi siste runde i baren ved midnatt, men har mulighet til å holde lenger åpent ved behov. Merker vi stor tilstrømning av nattens konger og dronninger kan vi justere dette.

Darten er så smått i gang igjen, og alle som vil kan komme og dyrke pilglede i prinsippet når som helst, så lenge det ikke er storkamp på skjermene, og de etterlever kravene til trygg dartkasting med tanke på smittevern. Torsdag 15/7 har vi sågar funnet plass til sommerens klassiker, God juli dart-exrravaganza. Åpen for alle. Oppmøte seinest 17.00, avkast ca.17.17.

Denne uka har foreløpig gitt oss to rimelig fortjente finalelag i EM, men som vanlig har ikke fotballgudene koordinert terminlistene skikkelig, og lagt EM-finalen til samme dag som Enga-LSK (11/7). Med mindre du allerede har plass hos oss den kvelden er det liten vits i å bruke tid på å sende forespørsler om bordreservasjon.

Og til slutt. De aller fleste dagene fremover er det bare å møte opp uten forhåndsreservasjon. Vi trenger dere også når EM er over og Eliteserien tar seg en liten pause. Så er du i nærheten av sentrum i sommer, er det obligatorisk med en én eller to duggfriske på B. Av dager det kan være lurt å forhåndsbestille plass den nærmeste tiden, er det mest nærliggende å nevne Haugesund-Enga (18/7), kvalikkampene mot Gent 22/7 og 29/7, og cupmatch mot vår gamle nemesis, skiklubben Lyn på Bislett 25/7.

God sommer godtfolk! Og til dere som opplever et snev av sosial angst og ubehag ved å måtte forholde dere til mange mennesker igjen. Ifølge Kierkegaard er dette bare frihetens svimmelhet. Så kom dere ut på puben og opp på barkrakken, og lev livet igjen folkens!

Allmennquiz
24. mai
18:00
Ingen arrangement funnet!