Vi er her fortsatt!

På tide med en liten oppdatering fra HQ i Arbeidergata. De manglende innleggene her betyr nemlig på ingen måte at vi har lagt oss ned for å blø ut. Tvert imot styrer vi inn i høsten med alle seil oppe og forhåpentligvis kraftig bakvind. Og da mener jeg jeg ikke den bakvinden som ofte etterfølger dårlig nattmat på vei fra byen og sammenfaller med at man sitter på tronen som Ludvig 14. hele påfølgende dagen. I horisonten skuer vi nemlig lysere tider, og allerede kommende helg smeller vi til med seriestart i både Premier League og Bundesliga.

Dette betyr for det første at vi trykker på pauseknappen med tanke på denne ukas fredagsquiz, for å gi åpningskampene i PL, BL, samt Hamburg-derbyet St.Pauli-HSV den plassen de fortjener. På lørdag er det fullt program i PL og på søndagen sørger sammenfallet av kampene Spurs-Man.City og Tromsø-Enga for at vi har sørgelig lite plasser til disposisjon. Hele helga er nærmest fullbooket, men vi har noen få plasser igjen til gode stamgjester. Men da må de få ut fingeren raskere enn Nakstad kan stave «smittevern» og ha et tungt historisk oppmøte å vise til.

Til glede for våre ettermiddagsgjester som liker å ha grunnpromillen på plass før 19-nyhetene tar vi et stort steg i retning normalitet med 14.00-åpning på hverdagene i fra og med mandag 9/8.

Når det gjelder status på drift og slikt, så er det på sin plass å bøye seg hatten for den gjengen med verdens råeste stamgjester som bokstavelig talt har holdt oss i gang gjennom sommeren. I en tid med dårlig likviditet, restriksjoner som forhindrer oss fra å fylle opp sjappa de dagene vi kunne tjent penger og dårlige støtteordninger som kronisk ligger månedsvis på etterskudd, er det dere som har besøkt etablissementet flere ganger i uka siden gjenåpning vi kan takke for at sjappa fortsatt står. Skulle faen meg hatt en OL-medalje i pubsport og levertransplantasjon på statens regning hele gjengen. Dere veit hvem dere er. Og til dere feriepaver og andre som vi av mer eller mindre legitime grunner ikke har sett trynet til på lenge: Vi skjønner at alle på forskjellige måter har hatt det tøft det siste halvannet året, men nå er det folk her som trenger avløsning ved ølkrana. Og vi må få opp dampen på lokomotivet. Så her må alle gode krefter trå til.

Minner til slutt om at vi fortsatt har begrenset med plasser, og nå som seriene rundt omkring i Europa starter opp er det lurt å planlegge besøkene litt fremover. Sjekk sendeskjema på bohemen.no, og da ser du fort hvilke dager det lønner seg å være i forkant. På samme side sender man også inn forespørsel om reservasjoner.

Stå på, venner! Det er fortsatt mulig at dette blir en nydelig høst.

2. Bundesliga
21. apr
13:30
Eliteserien
27. apr
18:00
OBOS-ligaen
28. apr
14:30
Ingen arrangement funnet!
Last Flere