Hola banditos!

Takk til de av dere som har vist trynet hos oss siden vi åpnet for fulle mugger for halvannen uke siden. Sorry for litt mangelfulle oppdateringer i det siste, men det er ikke gjort i en håndvending å tilbakestille alle rutiner etter halvannet år med pandemi. Og selv om våre ansatte muligens virker litt skvetne av all denne nærheten, er det uansett gjevt å få dere tilbake til bardisken og la dere vandre fritt i lokalet uten å måtte løpe etter med alskens formaninger om smitte og avstander.

Men nå er det ekte publivet tilbake. Og i den forbindelse er det en stor glede å informere om at en institusjon gjør sitt comeback. Selve stjerna i quiz-universet og midtukas høydepunkt, Sportsquizen, starter i morgen. Og vi har plass til flere lag! Har du et lag klart og vil ha en bordplassering fra øverste hylle, kan du allerede nå gå inn her: https://www.bohemen.no/quiz/ og melde deg på. Eller du kan ringe oss på 22 41 62 66 etter 14.00 i morgen og melde din ankomst. Eller du kan bare møte opp, slik det skal være på puben. Du vil IKKE gå glipp av den første sportsquizen. Den som Grønningen nå har grublet på i månedsvis, mens han har vandret rundt i skog og mark, og stirret storgjedda i hvitøyet ved utallige fiskevann. Tipper det blir mye eksistensiell filosofi og kanskje litt fotball. Garantert klassikerstatus.

Om uka ellers bør det nevnes at på fredag er det for lengst fullbooket til quiz og landskamp, så ingen vits i å spørre om bord. Heldigvis kan vi igjen tilby ståplasser, så fullt mulig å møte opp etter fredagsquizen og til avspark i bataljen Tyrkia-Norge 20.45, og ha et realistisk håp om at det er plass til deg i en krok et sted. På grunn av landskamppause i de store ligaene er åpningstidene noe modifisert kommende helg. På hjemmesida vår finner du for øvrig alltid oppdaterte åpningstider, i motsetning til her og andre elendige plattformer der slikt ikke alltid er oppdatert. Og ellers? Vel, husk at vi alle er med på å skape og påvirke våre omgivelser. Støtt stamsjappene deres, ellers kan de plutselig være borte. https://www.oslodebatten.no/stampuben-trafalgar-stenger-dorene-litt-av-meg-dor/o/5-131-236?fbclid=IwAR051PQKuTN8_VgK9eOw1zkTa6sX42z0-GTBxa1oz1OWe78mTK7LOxy1Pw0https://www.oslodebatten.no/stampuben-trafalgar-stenger-dorene-litt-av-meg-dor/o/5-131-236?fbclid=IwAR051PQKuTN8_VgK9eOw1zkTa6sX42z0-GTBxa1oz1OWe78mTK7LOxy1Pw0

Eliteserien
16. apr
18:00
OBOS-ligaen
20. apr
18:00
Ingen arrangement funnet!
Last Flere