Back to square one…

Da ble det som vi fryktet. Siste mulighet til gravøl, julegløgg og nyttårsfest på B i kveld. Vi er selvsagt drittlei, som alle andre, men nekter å synke ned i begredelighetskulpen vår igjen. Vi er ferdige med å syte og klage, og med standhaftig optimisme fester vi blikket på et punkt litt frem i tid, der vi kan fyre opp moderskipet igjen. Takket være dere hadde vi to fantastiske måneder, der vi kunne kjøre for fullt, føle på det gode liv, og få bekreftet at det er en fremtid i det skjeve gledeshuset i Arbeidergata.

Kjell åpner sjappa 14.00 i dag, og Lars og Kenneth navigerer oss gjennom årets siste pubfotball utover kvelden. Kom innom for en siste skål!

Og så rir vi av denne stormen også og ses på nyåret igjen.

Fotball-EM
14. jul
21:00
Eliteserien
19. jul
19:00
Eliteserien
21. jul
19:15
Ingen arrangement funnet!