God jul!

Hola Banditos!
Som dere sikkert har lagt merke til, har vi flyttet mesteparten av vår kommunikasjons- og informasjonsvirksomhet over til vår hjemmeside Bohemen.no. Både fordi FB i mine øyne er en lite brukervennlig drittplattform, men også fordi alt av booking o.l. nå foregår på hjemmesiden. Der finner du alltid oppdatert sendeskjema og til enhver tid riktige åpningstider. I jula og nyttårshelgen har vi som vanlig stengt på julaften og 1.juledag, men åpent alle andre dager.

Jeg vil benytte anledningen til å takke alle våre utrolig trofaste gjester for å ha dratt oss i mål i 2022. Det har unektelig vært et utfordrende år, men dere har på fenomenalt vis støttet oss hele veien, slik at staben i det skakke gledeshuset i Arbeidergata 2 kan ta fatt på 2023 med optimisme og pågangsmot. På vegne av hele gjengen ønsker jeg dere alle en god jul og et godt nytt år, og håper å se mange av dere i romjula og på nyåret.

2. Bundesliga
21. apr
13:30
Eliteserien
27. apr
18:00
OBOS-ligaen
28. apr
14:30
Ingen arrangement funnet!
Last Flere